|
Polévka |
|
|
0, 25l Masový vývar s játrovými knedlíčky a těstovinami |
35 Kč |
|
0, 25l Podkrkonošské kyselo |
35 Kč |
| 1. |
Hlavní jídla |
|
| 2. |
400g Pečená husa (stehno), hlávkové zelí a variace knedlíků |
245 Kč |
| 3. |
150g Hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky a brusinkový terč |
185 Kč |
| 4. |
150g Pivovarský Flamendr (směs z vepřové kýty), rýže |
165 Kč |
| 5. |
150g Pivovarský Flamendr (směs z vepřové kýty), bramboráčky 4 ks |
175 Kč |
| 6. |
350g Milánské zapečené lasagne |
165 Kč |
| 7. |
150g Smažený krůtí řízek s bramborovou kaší a okurkovým salátem |
175 Kč |
| 8. |
Dnešní speciality |
|
| 9. |
160g Vepřová panenka (sous vide) s liškovou omáčkou, hranolky a zeleninová obloha |
195 Kč |
| 10. |
200g Hovězí Hamburger (chedar, angl. slanina, zelenina, dip), hranolky a tatarská omáčka |
220 Kč |