|
330ml Hovězí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky |
37 Kč |
|
330ml Cena polévky s hlavním jídlem |
20 Kč |
| 1. |
200g Pečený kamenický prejt, kysané sudové zelí, vařený brambor |
150 Kč |
| 2. |
150g Smažená vinná klobása, jemná bramborová kaše, zelný salátek |
152 Kč |
| 3. |
150g Kuřecí steak s omáčkou z hrubé hořčice a bílého vína, smažené bramborové krokety |
154 Kč |
| 4. |
150g Hovězí pečeně na česneku a iberijském špeku, pečená rýže parboiled |
|
| 5. |
Birell pomelo grep k menu 0, 3l-30/0, 5l-39 |
156 Kč |
| 6. |
1ks Makový cheesecake |
69 Kč |
| 7. |
200g Hovězí flank steak, krémová houbová omáčka, restované brambůrky grenaille |
195 Kč |
| 8. |
200g Směs mořských plodů na bílem víně a česneku, tagliatelle, sýr Gran Moravia |
|
| 9. |
(Doba přípravy cca 25minut) |
209 Kč |
| 10. |
120g Coleslaw, šopský s balkánským sýrem |
37 Kč |