Chci vědět víc

POLEDNÍ MENU

MAPA POLEDNÍHO MENU PŘEHLED RESTAURACÍ
SNÍDANĚ POLEDNÍ MENU BURGERY PIZZA ROZVOZ S SEBOU
ČT 17.4. Navigovat Navigovat Zjistit více
1. vegan, vegetariánské, tradiční
Gulášová polévka s bramborem - malá 42 Kč
Gulášová polévka s bramborem - velká 62 Kč
2. Zapečená tortilla s uzeným tempehem a salátem - vegan 157 Kč
3. Zapečená tortilla s trhaným masem, vejcem, salátem a pomazánkou ze sušených rajčat - tradiční 157 Kč
4. Zapečená tortilla s mozzarellou, sušeným rajčetem, salátem a bazalkovým dipem - vegetariánské 157 Kč
ČT 17.4. Navigovat Navigovat Zjistit více
1. 150g Vepřový, kuřecí řízek, vařený brambor, kyselá okruka 169 Kč
2. 130g Smažená gouda, domácí tatarská omáčka, hranolky 169 Kč
3. 100g Smažený camembert, olomoucké tvarůžky, domácí tatarská omáčka, hranolky 169 Kč
4. 300g Grilovaná krkovice, hranolky, česnekový dip 199 Kč
ČT 17.4. Navigovat Navigovat Zjistit více
1. DNEŠNÍ ALPHA SPECIALITA : (NAVARATNA KORMA (200g) : Směs zeleniny a domácí indický sýr ve krémové omáčce s kešu a kokosem) (7, 8) 149 Kč
DAL SOUP (0. 2l) : Indická čočková polévka 29 Kč
2. CHICKEN KORMA (200g) : Kuřecí kousky ve krémové omáčce s kešu a kokosem 140 Kč
3. CHICKEN TIKKA MASALA (200g) : Kuřecí kousky v pikantní omáčce s kousky papriky 140 Kč
4. VEGAN DAL TARKA (200g) : Indický černa čočka v lehce pálivé omáčce 135 Kč
5. MIX THALI (250g) : Směs jídel 1, 2, 3 podávána na děleném talíři 165 Kč
6. PORK MASALA (200g) : Vepřové kousky v pikantní omáčce s kousky papriky 145 Kč
7. FISH KORMA (200g) : Filet z tresku ve krémové omáčce s kešu a kokosem 159 Kč
ČT 17.4. Navigovat Navigovat Zjistit více
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
1. Bretaňské fazole, rýže
2. Výpečky se špenátem, bramborový knedlík
ČT 17.4. Navigovat Navigovat Zjistit více
Špenátový krém 25 Kč
1. Květákové placičky, vařené brambory, jogurtový dressing 145 Kč
2. Hovězí guláš, houskový knedlík 155 Kč
3. Hovězí burger, hranolky 165 Kč
ČT 17.4. Navigovat Navigovat Zjistit více
Brokolicový krém s křupavými krutony a zakysanou smetanou (1,3,7,9)
1. Hlavní jídla:
2. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, citron (1,3,6,7)
3. Těstoviny Papardelle s hříbky, smetanovou omáčkou, česnekem, sekanou petrželkou a sýrem Gran Biraghi (1,3,7,9)
4. Vykostěné vepřové zadní koleno připravené metodou sous vide, dušený špenát, bramborový knedlík (1,3,7,9,12)
ČT 17.4. Navigovat Navigovat Zjistit více
polévka: indická dýňová 7
1. lasagne s ragú ze Sasovského Bio masa 1, 7
2. zeleninové kung pao, jasmínová rýže 1, 5, 6
3. červená čočka na řecký způsob s baby špenátem