POLEDNÍ MENU
Provozujete restauraci a chcete u nás mít svou prezentaci?
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
SO 2.12.
Navigovat
Zjistit více
Zvěřinový vývar s játrovými knedlíčky | 109 Kč | |
1. | Játrová paštika z divočáka s karamelizovanými škvarky v červeném víně | 139 Kč |
2. | Guláš z divočáka s křenovými špeclemi a vídeňskou cibulkou | 349 Kč |
3. | Jelení kýta se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem | 369 Kč |
4. | Dančí ragú na portském víně se špenátovou bramborovou kaší a praženou slaninou | 309 Kč |
5. | Dančí řízek s česnekem, vařené brambory s máslem a pažitkou | 299 Kč |
6. | Jablečný závin se skořicí a ořechy, podávaný se šlehačkou | 109 Kč |